Крадецът на асансьорни части, подлудил жителите на Меден рудник  през

...
Крадецът на асансьорни части, подлудил жителите на Меден рудник  през
Коментари Харесай

Асансьорният крадец от Меден рудник чу чудесни новини преди Коледа

Крадецът на асансьорни елементи, подлудил жителите на " Меден рудник "   през февруари и март 2022-ра, получи условна присъда. На 21 декември Районният съд в Бургас е осъдил серийния обирджия на 8 месеца отнемане от независимост, като наложното наказване е отсрочено за период от 3 години. Той ще би трябвало да заплати в интерес на ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас сумата от 1540,50 лв., представляваща разходи на досъдебно произвеждане, научи Burgas24.bg .

Припомняме, че на 12 март 2022г. към 14 часа служители на реда от 4 районно управление (на МВР) – Бургас задържаха 44-годишния бургазлия с букви Г. И. В раницата му бях открити асансьорни елементи - три трансформатора, откраднати от асансьорното помещение на бл. 21, вх. 10 в ж.к. " Меден рудник ". Той е проникнал там посредством прегъване на една от решетките на железна клетка, свързваща таванското помещение с етажната площадка на ет. 8. След разглобяване от ел. табло е осъществена кражба на въпросните трансформатори. По късно стана ясно, че от края на февруари Г. И. е  извършил и други сходни обири в още няколко блока в " Меден рудник ".

Мъжът декларирал, че отнетите трансформатори са разкомплектовани и предадени в пункт за изкупуване на черни и цветни метали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР